Jackie Coryton in ‘Hooikoorts’

 ‘Hooikoorts’  is de titel van het blijspel dat Spot ‘70 voor u op de planken gaat brengen. Ja u leest het goed een blijspel, een stuk om te lachen.  ‘Hooikoorts’ is een blijspel geschreven door Noël Coward een Engelse toneelschrijver, zijn stukken worden tot op de dag van vandaag nog steeds gespeeld over de hele wereld. Onder de bezielende leiding van onze nieuwe regisseur Kitty Relleke zijn we volop bezig om ‘Hooikoorts’ gestalte te geven. Een mooie absurdistische voorstelling, met een ietwat vreemde familie die een huis vol visite krijgt. Ingrediënten genoeg voor een avond vol verwikkelingen, onderlinge spanningen en hilarische momenten. De première is op vrijdag 30 januari, we spelen deze voorstelling 3 weekenden  Voor informatie en reserveringen kunt u terecht op deze website.

speeldata 2015 :

  • vrijdag 30 januari en zaterdag 31 januari,
  • zondag 1 februari (matinee)
  • vrijdag 6 februari, zaterdag 7 februari,
  • zondag 8 februari (matinee),
  • zaterdag 14 februari
  • zondag 15 februari (matinee)

Hooikoorts

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl