Waterzaad op locatie

Spot gaat op locatie met de voorstelling “Waterzaad”

Al heel lang lag het stuk Waterzaad op de planken bij Spot te wachten om gespeeld te worden. Dit stuk is ooit geschreven tijdens een schrijfestafette van Stichting De Kunst, 10 verschillende auteurs hebben er aan meegeschreven. Het resultaat, Waterzaad, een bizarre vertelling.

“Judy keert terug naar het hotel waar ze als kind heeft gelogeerd. Daar wonen nog steeds dezelfde mensen als toen. Stuk voor stuk bijzondere mensen. Langzaam maar zeker komen we er achter wat er zich toen allemaal heeft afgespeeld.”

Omdat dit stuk zich buitengewoon goed leent om op locatie gespeeld te worden hebben we na een korte zoektocht B4Agro in Warmenhuizen bereidt gevonden om hun geweldige bedrijfsruimten ter beschikking te stellen.  En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Het wordt een theaterbelevenis die u nog nooit van Spot’70 gezien heeft. De regie is weer in handen van Kitty Relleke. Jantje van der Wurff gaat de muziek verzorgen.

Wordt dit het decor van de voorstelling Waterzaad?

Voor in de agenda:

Voorstellingen 2016: vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari, zondag 31 januari (matinee)

3, 4, 5, 6 februari, zondag 7 februari (matinee), 10, 11, 12, 13 februari, zondag 14 februari (matinee).

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl