Premiere WATERZAAD groot succes

De premiere van WATERZAAD was een groot succes. Hieronder reacties van twee bezoekers:

DSC_0709Vanavond jullie stuk gezien. Mijn respect en bewondering. Klasse gespeeld, ik werd er door gegrepen. want het zal een grote uitdaging zijn geweest. Complimenten aan de spelers en de regisseuse. Maar ook mijn complimenten voor decor, wat een creativiteit en werk zit hierin. en de muzikanten heel subtiel, soms als dit nodig was, wat meer aanwezig, maar ook hier veel creativiteit. En de locatie was spitsvondig, geweldig hoe dit zich leent voor het stuk. Nou ja, ik heb gewoon enorm genoten van alles, het klopte gewoon

Hallo Spotters, wat heb ik genoten van jullie Waterzaad. Bijzonder qua locatie, spannend en mooi gebruikt. Mariska en maaksters, chapeau voor de kleding. Jantje en participanten: sfeertje! En alle spelers gingen voor 100%. Heel knap wat Kitty heeft neergezet.Ik wens jullie nog veel plezier met de volgende voorstellingen

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl