Positieve reacties op WATERZAAD

Hier enkele reacties van bezoekers op onze voorstelling WATERZAAD:

“Wat hebben wij 3 februari genoten van jullie spel,wat was het bijzonder.  We hadden even nodig om erin te komen, maar ook om het verhaal weer te verwerken. Wat een emotie, die door iedereen geweldig vertolkt is. Nogmaals dank hiervoor. Eef Dekkers en Marcel Mosch”

5101“Wat een beleving is dit vanavond geweest en zo bijzonder. Respect voor spelers, muzikanten, regisseuse en het decor en licht op de prachtige locatie zowel binnen als buiten; zeer apart. Genoten met mam, zus en schoonzus van dit prachtige stuk. Complimenten aan allen ook achter de schermen: geen zorgen voor de aankomende voorstellingen: kan niet meer stuk, dit stuk!” (Kees Sietse)

“Vanavond jullie stuk gezien. Mijn respect en bewondering. Klasse gespeeld, ik werd er door gegrepen. want het zal een grote uitdaging zijn geweest. Complimenten aan de spelers en de regisseuse. Maar ook mijn complimenten voor decor, wat een creativiteit en werk zit hierin. en de muzikanten heel subtiel, soms als dit nodig was, wat meer aanwezig, maar ook hier veel creativiteit. En de locatie was spitsvondig, geweldig hoe dit zich leent voor het stuk. Nou ja, ik heb gewoon enorm genoten van alles, het klopte gewoon” (Maaike Schuurman)

Hallo Spotters, wat heb ik genoten van jullie Waterzaad. Bijzonder qua locatie, spannend en mooi gebruikt. Mariska en maaksters, chapeau voor de kleding. Jantje en participanten: sfeertje! En alle spelers gingen voor 100%. Heel knap wat Kitty heeft neergezet.Ik wens jullie nog veel plezier met de volgende voorstellingen” (Jacqueline Kooter)

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl