Positieve reacties op WATERZAAD

De voorstelling WATERZAAD wordt over het algemeen heel positief ontvangen.  Twee reacties van bezoekers:

‘Wat heb ik genoten van deze voorstelling, de enscenering, muziek, licht, regie, kostumering het was allemaal precies wat we van SPOT gewend zijn, dus professioneel en van hoog niveau. En dan het spel,. ( vooral van de dames, zonder de mannen trouwens tekort te doen ) was in sommige scenes gewoonweg ontroerend. Dat ik het verhaal niet helemaal kon duiden… nou ja, dat neem ik op de koop toe. Complimenten’

‘Mijn complimenten voor deze fantastische voorstelling! Wat een uitdaging! Ik heb vanavond ademloos en vol bewondering gekeken en genoten van het geweldige (!!) spel (prima casting), het decor, de muziek.Fascinerend en boeiend vanaf het begin. Alles klopte. (Tot en met de parkeerwachten en de publieksbegeleiding)’

WP_20160206_022

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl