‘Circus van het Verlangen’

wp_20161116_007Neem het kleurrijkste onderwerp in het leven (de liefde) en schrijf daar wat over. Zo begon het. Leden van Spot’70 keken in hun hart en hadden oog voor voor- en tegenspoed. De verhalen, de anekdotes kwamen op papier. Regisseur Kitty Relleke is nu aan het lassen, ze rijgt de verhalen aaneen tot een mooie, avondvullende voorstelling. Spot’70 koestert haar jonge talenten en geeft ze nu de kans om te gloriëren naast de mensen, die het klappen van de zweep kennen. Het ‘Circus van het Verlangen’, de titel van het gerecht uit eigen keuken, is in januari en februari te zien in het Dorpshuis. Spot’70 laat het niet alleen bij toneel. Muziek, dans en een eigenzinnig decor verrijken de voorstelling. Voorstellingen januari / februari 2017

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl