Voorstelling als ’tussendoortje’

Welkom in het Bos – Spot speelt weer!

Spot is na corona verheugd om weer theater te kunnen maken :-). Onze jubileum theaterroute staat voor maart / april 2022 op het programma. Maar om ons trouwe publiek ook binnenkort te vermaken hebben we een ’tussendoortje’ in petto die zeer de moeite waard is. We voeren met slechts vier acteurs (Frans & Astrid Stam, Mariska Praat & Hans Smeele) het humoristische en absurdistische¬† theaterstuk ‘Welkom in het Bos’ van Alex van Warmerdam op. U bent welkom op de avonden 5 – 6- 7 – 12 en 13 november om 20.30u in het Dorpshuis te Warmenhuizen. Op zondagmiddag 7 november spelen we om 16.00u een matinee voorstelling. De voorstelling duurt ruim √©√©n uur.

De kaartverkoop is gestart! RESERVEREN

INFO over de voorstelling ‘Welkom in het Bos’

Voor vragen kunt U ons mailen via deze site.

 

Voorstelling  als ’tussendoortje’
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl